Lieve mensen,

Het is gelukt: Netty heeft afgelopen zaterdag HET beeld afgeleverd! Het staat op een sokkel, voor ons hoge, smalle raam: en het staat er geweldig.

Even kort de ‘geschiedenis’. Netty heeft mij in eerste instantie de opdracht gegeven een thema te kiezen waarover het zou gaan, en ook in welk materiaal. Half december was er, om zo maar te zeggen, een beeld ontstaan van het beeld. Thema in de sfeer van ‘geborgenheid’, abstract, in kunststof. Ontspannend, want Netty gaf me alle ruimte, en tegelijkertijd spannend, omdat ik geen idee had hoe het eruit zou komen zien. Het beeld zoals het geworden is verbeeldt voor mij de levensfase waarin ik ben aangeland, het ruimte krijgen voor  nieuwe dingen,
Dat geeft me een gevoel van vrijheid, het af en toe een beetje opstijgen uit de dagelijkse routine.
Loslaten….zo is het gekomen

Bij deze wil ik jullie  bedanken voor de bijdrage aan dit prachtige kado!! Het is een echte aanwinst, een mooiere herinnering aan mijn 65e verjaardag kan ik me niet indenken.

Marina.


Gister heb ik als vrijwilliger van de Hospice Francinus de Wind in Waalwijk een prachtig beeld cadeau gekregen, maar daar weet jij natuurlijk alles van. Het is hartverwarmend om zoiets te mogen ontvangen en ik ben er dan ook ontzettend blij mee; ook met de tekst die je er bij geschreven hebt.
Els


Onze ' ijsvogel ' voelt zich uitermate happy in onze huiskamer, als een echte blikvanger staat hij te pronken.


Een paar jaar geleden heb ik een dochter gekregen en in de periode zowel voor als na de bevalling ben ik enorm gesteund door mijn familie. Om ze hiervoor te bedanken wilde ik iets bijzonders geven. Ik heb Netty gevraagd of zij een beeld zou willen maken en daarin symbolisch thema's te verwerken zoals familie, warmte, zwangerschap en geboorte.
Het is werkelijk een prachtig beeld geworden van ' de familie ' met herkenbare personen (vader, moeder en 3 dochters) , ieder met een eigen karakter maar wel sterk met elkaar verbonden. Een beeld waar ik iedere dag graag en vol trots naar kijk! 
Anouck


Wij hebben een tweetal erg mooie diertjes het ' varkentje ' en een ' ijsvogeltje ' die Netty op een natuurlijke  en stijlvolle wijze heeft gemaakt. De prachtige details maken deze beeldjes uniek. Ook het beeld ' lezende man en vrouw '   vinden wij ontzettend 
mooi qua sfeer en uitstraling . Het raakte ons onmiddellijk!
Marja en Herman


Vorige week hebben we het beeld ' De Trekvogels ' opgehaald bij Galerie de Sijdelkamer in Heusden. We genieten van het beeld in onze woonkamer. Het voelt zo vertrouwd, het lijkt of het beeld er altijd al gestaan heeft. Het is de bedoeling dat de ' De Trekvogels' naar de tuin verhuizen. Wij willen u bedanken dat u dit beeld voor ons gemaakt hebt. We zijn er heel erg blij mee.
Cees en Nelly


Werkelijk fantastisch!!!! Ik heb een grote glimlach op mijn gezicht als ik aan het beeld ' Liefde ' denk en het bekijk.
Veel dank voor het geven aan mijn vader, die het de volgende dag weer doorgaf aan mijn man, die het uiteindelijk thuis bracht.
Claudia

 

 

top_image